hedvine

casa mariol vermut negre
her er der tale om en opskrift på en dyb og lækker vermut
150 forskellige krydderurter
hug et par glas i dig så er du parat til en god frokost med
opstemte smagsløg
kan bruges med fordel til en god manhattan eller negroni
pris 120,-

casa mariol vermut blanc
her er tale om en opskrift fra 1945 da mariol startede
masser af krydderrurter
gør som de lokale fra barcelona:
isterninger, en citronskive og dertil en dåse sardiner
glem ikke cocktails:
fast tilbehør til din dry martini, din bamboo eller bronx
pris 120,-

mossén jacint verdaguer cisa vermut rojo
familien har lavet samme gode vermut siden 1880
catalansk vermut som de gamle sværger til
pris 110,-

primitivo collantes ceballos fino
sherrytype fino fra chiclana de la frontera lige op ad jeréz
perfekt tapas “sherry” – tør, let og stram
pris 95,-

casa mariol moscatell
følgesvenden til en stærk gorgonzola par excellence
nydes også foran pejsen med lidt salte mandler
pris 140,-

casa mariol garnacha dulce
dybere toner end sin bror mistelaen og stadig sød
gæringsprocessen er stoppet og igen tilsat spiritus
tag en chance og nyd den med et par skiver foie gras
pris 140,-

casa mariol mistela
lækker catalansk dessertvin lavet på hvid garnacha
forstærket med spiritus på samme drue
du får en sød sag på 15%
går lige som fod i hose til en skarp ost eller en dessert
pris 140,-

padró y familia donzell moscatel
klassisk dejlig muscatvin fra tarragona
pris 95,-

padró y familia donzell mistela
perfekt halvsød dessertvin til julens sødt og knas
pris 95,-